SEVGİ EVİ ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Derneğimiz tarafından Başkanlığımızın da destekleriyle Pursaklar Saray Sevgi Evlerinde barınan çocuklarımıza 3 Kasım 2019 Pazar günü kahvaltı ve piknik organizasyonu yapılmıştır. Organizasyon çerçevesinde çocuklar kaldıkları evlerden sabah Sayıştay Başkanlığımıza ait otobüsle alınarak Gölbaşı Eğitim ve Sosyal Tesislerimize getirilmiş ve program bitiminde tekrar evlerine götürülmüşlerdir. Programa Sevgi Evlerinde kalan 30 çocuk ve Derneğimizin  daveti üzerine de yaklaşık olarak 50 kadar mensup ve yakını  iştirak etmiştir. Derneğimiz organizasyonunda yapılan program çerçevesinde sabah kahvaltısı hep birlikte yapılmış ardından tesisin oyun alanlarından çocuklarla eğlenceli vakit geçirilmiştir. Oyun ve eğlencenin ardından çocuklarımıza ve misafirlerimize hamburger ve içecekler ile dondurmalı pasta ikram edilmiş ve çocuklarımıza mensuplarımızın destek ve yardımları ile alınan çeşitli hediyeler verilmiştir. Derneğimizin sosyal sorumluluk çerçevesinde hazırladığı organizasyona bizzat katılan veya katkıda bulunan tüm yardımsever meslektaşlarımıza ve yakınlarına sonsuz teşekkür ediyoruz. İleriki zamanlarda Sevgi Evi  Çocukları için  yeni ve farklı programlarda buluşmayı ümit ediyoruz.